Konsert

BAJAZZ: DRÅPEN VANNDERS - MED IVAR KOLVE, NORVALD DAHL OG KJETIL OLAI LUNDE

TID FOR BAJAZZ IGJEN!

Har du lyst å vere med badekarane Ivar, Norvald og Kjetil når dei følgjer Vannders si fyrste vandring i vatnet sitt krinsløp? Vannders legg nemlig ut på ei eventyrlig reise kor han møter på mellom anna Skybert, Reinert og bekkeførar Beckstrøm. Det blir mykje musikk, kostymar og dukker i denne vann-vittig morosame konserten!

Produsert av Fylkeskonsertane.

NB: Dørene åpner kl. 13. Konsertstart kl. 14.
GRATIS ADGANG :-)Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.