Konsert

BERGEN JAZZFORUM: IN THE COUNTRY

Morten Qvenild - tangenter, vokal / Roger Arntzen - kontrabass, vokal / Pål Hausken - trommer, vokal / Andreas Mjøs - vibrafon, gitar / Andreas J. Riiser - videokunst / Nico Benz - lysdesign / Ingar Hunskaar - lyd

Jazzklubbing med DJ Rotekopf før og etter konserten.

Morten Qvenild er antakeleg mest kjent for å vere orkesteret i Susanna and the Magical Orchestra, men har mykje meir å vise til. Han har vore medlem av både Shining og Jaga Jazzist, og har jobba lenge med Solveig Slettahjells Slow Motion Orchestra. Han danna In The Country saman med Ballrogg-og Chrome Hill-bassist Roger Arntzen og trommeslager Pål Hausken på Norsk Musikkhøgskole i Oslo i 2003. Sidan då har dei blitt kåra til beste unge jazzartister i Norge, spelt konserter i Europa og USA og gjeve ut to album på prestisjetunge Rune Grammofon. Downbeat kalla debutalbumet "one of the finest and most arresting albums to come out of Europe," og All about Jazz putta bandet sitt nyaste album, "Whiteout" (2009) på deira "Best of 2009"-liste.

http://www.inthecountry.no/
http://www.myspace.com/inthecountrytrio

Produsert av Rikskonsertene

In the Country nettsider.

In the Country på Myspace.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.