Konsert

ÅGE ALEKSANDERSEN OG SAMBANDET. NB: UTSOLGT

Konserten i Bergen ifjor var utsolgt lang tid på forhånd. Nå vender Åge og Sambandet tilbake til Bergen for å gi en oppvisning i rotekte rock slik bare Åge Aleksandersen kan gjøre det!

Som mange har fått med seg har Åge Aleksandersen hatt en episode med et mildt illebefinnende og et påfølgende kort sykehusopphold i juni måned som har ført til at Åge og hans management har blitt nødt til å endre på sommerens reisevirksomhet. En direkte konsekvens av dette er at konserten i Bergen den 27. august flyttes.

Ny dato for Bergenskonserten er satt til FREDAG 12. NOVEMBER. Konserten vil finne sted på USF VERFTET med konsertstart kl 21.00 og dørene åpner kl. 20.00. Det var dessverre ikke mulig å gjennomføre konserten i det samme lokalet som for opprinnelig konsertdato, da det er andre arrangementer i Grieghallen og Peer Gynt-salen samme dag som gjør at det ikke er mulig å gjennomføre en konsert av Åge Aleksandersens kaliber.

Kjøpte billetter til opprinnelig konsertdato 27. august gjelder ved ny konsertdato 12. november eller refunderes på utsalgsstedet innen 45 dager etter opprinnelig konsertdato. For nærmere informasjon om prosedyre ved refundering av billetter, klikk her.

Fra å være en av trønderrockens prinser i Prudence, er han blitt en av Norges mest populære rockemusikere. Gjennom årene er det solgt rundt en og en halv millioner plater med Aleksandersen. Praktisk talt alle platene siden 1980 har solgt til gull. Det er i sannhet nok å ta av fra hans store låtkatalog, og han har mange trofaste fans som vet å sette pris på en kveld med norsk rocks store nestor!

Sted: USF Verftet - Røkeriet
Dato: Fredag 12. november
Dørene åpner: kl. 20:00
Konsertstart: kl. 21:00
Billetter: Kr. 450 / kr. 350 (BT-kortet).
NB! Unummererte billetter, ståplasser. Dette er en rockekonsert.

Maks fire billetter pr BT-Kort!
Gruppesalg og hotellpakker tlf 09901

Billetter tlf 815 33133, billettkontoret i Grieghallen tlf 55216150 og Apollon platebutikk i Nygårdsgaten.

 

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.