Konsert

TOM MCRAE

Tom McRae kan vel snart betegnes som reservebergenser. Hans åttende konsert i byen skjer på USF Verftet.

Tom McRae kom med ny plate i januar som het The Alphabet of Hurricanes og i mars i år leverte han atter en gang en nydelig konsert for utsolgt hus i Bergen. Nå kommer han tilbake, denne gang er det USF Verftet som er arena for Tom og hans eminente bandmedlemmer.

Etter hvert er det ganske mange bergensere som sorterer under kategorien ”entusiastiske konsertgjengere som klarer å være helt, helt stille og nærmest holder pusten i påvente av neste cellostrøk fra scenen”. Denne beskrivelsen passer perfekt for Tom McRae’s mange fans her i landet.

Det er all grunn til å hevde at det er en helt spesiell atmosfære på hans konserter. Ikke bare leverer han aldeles utmerkete konserter, Tom McRae er også i stand til å spøke om den dystre stemningen som preger låtene hans: ”I am happy today, but you wouldn't know it”, er en klassisk Tom McRae-kommentar før han fortsetter med å fleipe om hvor deprimert hans mange fans må bli av å lytte til hans tekster.

Tom McRae elsker Bergen og har faktisk både feriert her og brukt byen som base når han har hatt behov for å komme seg bort fra England og å skrive nye låter.

Tom McRae har gjort hele åtte konserter i Bergen siden han i 2001 for aller første gang bergtok publikum!

Sted: USF Verftet
Dato: torsdag 21.10
Tid: 20.00
Dørene åpner kl 19.30
Aldersgrense: 18 år
Billettpris: 300 / 250 (BT-Kortet)

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.