Konsert

KARPE DIEM

Karpe Diem gjorde en suveren konsert under årets Bergenfest. Til høsten er de tilbake, denne gangen på USF med både DJ Eshm og fullt band.

BERGENLIVE PRESENTERER KARPE DIEM:

Karpe Diem kan smykke seg med over ti års konsertvirksomhet, platinaselgende album og singler samt et rykte for å være hip hop-Norges sterkeste live-act. Bandet har blant annet mottatt Alarmprisen for debutalbumet ”Rett fra hjertet” (2006), samt vunnet Spellemannsprisen for storsuksessen ”Fire vegger” (2008).

De gjorde en suveren konsert på årets Bergenfest, og har gått fra suksess til suksess i etterkant av bandets tredje studioalbum "Aldri solgt en løgn”, som kom i mars i år. Den første singelen fra det nye albumet, ”Ruter” med svenske Andreas Grega som gjestevokalist, gikk rett til topps på norske hitlister.

Karpe Diem har en helt unik posisjon i norsk hip hop. Med indiske, halvt arabiske og halvt norske aner er det kanskje ikke så rart at deres verdensbetraktninger skiller seg markant fra resten av musikknorge. En hindu og en muslim med utspring fra Oslos vestkant, men med flyktningforeldre og blokkoppvekst er ikke hverdagskost.

Det er derimot nettopp denne bisarre sammensetningen som har gjort at Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid har kapret tusenvis av hjerter, men også årsaken til at de nok aldri kommer til å kunne røre alle. På konsertene har de med både DJ Eshm og fullt band.

Arrangør: Bergenlive

Karpe Diem nettsider

Karpe Diem + Andreas Grea med Ruter på Youtube.

Konsertstart kl. 21:00.
Dørene åpner kl. 20:30

Kr. 300 / 260 (BT-kort)
Forsalg Billettservice.no

ALLE HENVENDELSER OM VERGEORDNIG FOR DE UNDER 18 ÅR RETTES TIL ARRANGØR BERGENLIVE. INFORMASJON PÅ BERGENLIVES NETTSIDER HER.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.