Konsert

MISFITS

SKREM DEG SELV EN SEN AFTEN SAMMEN MED HORRORPUNKROCKERNE FRA USA

Misfits byr på en slående og virkningsfull mix av horrorpunk, rock, og alskens visuelle triks fra skrekkfilmer i B-klassen; vampyrer, aliens, Frankenstein, dauinger, blod, knokler og kors osv.
Tredve års lojal hengivenhet till sjangeren har gitt Misfits legendestatus. Når Metallica har T-skjorter med Misfits-motiv på seg på scenen, ja da er statusen spikret. Utallige band har latt seg inspirere av Misfits - Green Day, Rancid, Blink 182, Metallica, Pantera,Slayer, Slipknot, Marilyn Manson, Guns n Roses og My Chemical Romance er bare noen.

Som de selv sier: "Our goal is simple, to be the best. In resurrecting this band I risked all that I'd done in the past and I dared to challenge a legacy born in my youth. Today I am stronger, smarter and faster than I have ever been. We plan to continue as always, eclipse the past, block the sun and drag humanity by the throat into a world of darkness filled with ghouls, goblins and creatures of the night, where we are king."

Misfits nettsider her.
Misfits på Myspace her.

Alle henvendelser om konserten rettes til arrangør Stageway ved Sigve Prestnes. Dette gjelder også spørsmål om adgang for ungdom under 18 år. 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.