Kurs

SKRU LYD - HVORDAN GJØR EN DET? GRATIS KURS & ÅPEN SCENE

AKKS Bergen inviterer til gratis utstyrskurs i Sardinen på USF Verftet. Tre av byens mest erfarne musikere gir dere tips, triks og ny input på hvordan stille og behandle utstyr i øvingslokaler på en god måte. Lærerne på kurset er Øyvind Dahle, Herbrand Larsen og Einar Olsson. Etter kurset legger vi opp til åpen scene der alle som vil kan rocke løs. Man kan ta med seg bandet sitt og spille en låt eller man kan opptre alene.

Tre av byens mest erfarne musikere viser dere hvordan skru og vri på sanganlegg og forsterkere, samt stemme og dempe trommesett på beste måte for å gi deg den beste lydopplevelsen på øving.
Få tips, triks og ny input på hvordan stille og behandle utstyret på en god måte. Etter kurset blir det mulighet til å spørre kursholderne om lure tips og vink.Vi tar utgangspunktet i utstyret som står i lokalene våre.

Lærerne på kurset er:
Øyvind Dahle- Forsterkerbruk
Har jobbet som reparatør for Hagstrøm Musikk siden 2001.
Har jobbet som Backline-tekniker for bl.a Enslaved, Bigbang, Krakow m fl.

Herbrand Larsen- Sanganlegg
Spilt diverse instrumenter i diverse band, bl.a tangenter i Audrey Horne og Enslaved. Driver Earshot studio og har spilt inn og produsert mange plater i ymse sjangere. (mest metall og rock) Har vunnet 4 spellemannpriser og 1 Alarmpris med Enslaved og Audrey Horne. Vil ta for meg hvordan sanganlegget/ mixeren fungerer og hvordan man kan få en fin og ryddig øvingslyd.

Einar Olsson - Stemming av trommesett
Frilansmusiker som har spilt trommer for bla. Casiokids, Real Ones, Sgt. Petter, Matias Telléz og Kakkmaddafakka.
Vil snakke om hvordan man stemmer og vedlikeholder trommesett.

Åpen scene
Etter kurset legger vi opp til åpen scene der alle som vil kan rocke løs.
Man ta med seg bandet sitt å spille en låt eller man kan opptre alene.

Kom og mingle med andre musikkinteresserte, lære noe nytt og rocke løs på AKKS Bergens åpen scene. Velkommen!

Se også AKKS Bergens nettsider her.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.