NYÅPNING AV HANDLEKAIEN USF

Førstkommende torsdag, 22 april, inviterer kunstnerne til kickoff for langåpent på USF kaien. Det blir modellvisning av klær, og mange kunsthåndverksprodukter til salgs. Eli Kari Gjengedal er konferansier.

Mange av kunsthåndverkerne har alltid hatt åpent hus på USF. Verkstedene ligger langs kaikanten, og de som ser etter en spesiell gave eller bare noe fint til seg selv kan stikke innom. Det er ikke så mange som har visst om dette hittil, men førstkommende torsdag inviterer kunstnerne til kickoff for fast langåpning til kl. 19:00 én torsdag i måneden. Alle verkstedene på kaien har åpent, det blir modellvisning og konferansier for det hele er Eli Kari Gjengedal. Mange ulike produkter blir presentert, alt med enestående kunstneriske kvaliteter - klær, interiørtekstiler, smykker, glass, keramikk og vesker i skinn.

De som er med er Beda Johansen/Glasshytten, Aud Lavik, Amalie Rosenquist, Gro Aakenes Sævig, Sarah Reed, Marta Nerhus, Kristin Selboskar og Anne Knudsen.

Velkommen til verkstedsutsalgene på USF!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.