Konsert

HÅVARD LOTHE BAND & BØNES SKOLEORKESTER

Velkommen til konsert med et skoleorkester som går utradisjonelle veier.

Håvard Lothe er fra Florø, musikkutdannet ved LIPA i England, og er nå bosatt i Bergen. Bandet han har med er Thomas Frøyen på trommer og perc, Torstein Mongstad på bass, Erlend Mongstad på keyboard og Werner Bryn, cello.

Sistnevnte er dirigent for Bønes Skoleorkester, og har arrangert en del av musikken som orkesteret spiller sammen med bandet.

Bønes skoleorkester er organisert som en frivillig organisasjon med tilknytning til skolene på Bønes. Vi tar også imot musikanter som vil spille med oss fra andre deler av Bergensområdet. Orkesteret er et tilbud til barn og unge i alderen 6 til ca. 18 år som har lyst til å spille et orkesterinstrument, og til å oppleve gleden ved å spille sammen i orkester.

Mer informasjon om Bønes skoleorkester her.

Billetter til salg ved inngangen. Kr. 60 for voksne og 30 for barn.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.