Konsert

GOJIRA

Kan det franske stjerneskuddet Gojira bli det nye Metallica? Med sin kløktige sammenslåing av atmosfære, Meshuggah-finesse og Morbid Angel-tonalitet, frontet av umiddelbare riff og en groove av en annen verden, har kvartetten gjort rent bord på de fleste scener de har satt sine bein.

Uavhengig av format og kontekst. Deres tilstedeværelse, kompetente avlevering og udiskutable formidlingsevne har blendet alt fra musikksnobber til garvede ekstrem metalkjøpere.

Debutalbumet «The Link» gjorde at metalundergrunnen lyttet i begeistring, oppfølgeren «From Mars to Sirius» tok Gojira på seierstokt verden over. Ferske «The Way of All Flesh» sementerer bandets status som et av samtidens aller mest spennende metalband. Dette er bare begynnelsen.

Bandet måtte avlyse Europaturneen i fjor høst, deriblant et utsolgt Garage. Årsaken til avlysningen var så plausibel som vel mulig i musikkbransjen: de ble valgt ut til å være support for Metallica på USA-turneen deres. Gojira har tydeligvis ikke spilt kortene sine dårlig på dén turnéen: når Metallica legger ut på årets Europa-turné er det igjen Gojira som har fått det ærerike oppdraget å åpne opp for metall-legendene.

Konserten i Bergen 22. August blir en formidabel kick-off for årets Hole In The Sky-festival, som går av stabelen uken etter.

Gojira nettsider her.

Gojira på Myspace her.

ALLE SPØRSMÅL OM ADGANG FOR DE UNDER 18 ÅR RETTES TIL ARRANGØREN BERGENLIVE. HER FØLGER INFORMASJON FRA ARRANGØREN OM VERGEORDNING:

Til enkelte konserter kan personer under 18 år komme inn i følge med voksen person som fungerer som verge, men vi presiserer følgende:

* Alle som ønsker å benytte vergeordningen må kontakte oss på post@bergenlive.no og få tilsendt vergeskjema
* Kun vergeskjema tilsendt fra Bergen Live gjelder
* Verge skal fylle ut vergeskjema fullstendig og medbringe dette til konserten
* Verge skal også løse billett på vanlig måte.
* Verge kan ikke nyte alkohol/rusmidler før og under konserten
* Verge skal være minimum 23 år
* Det vil være begrenset antall plasser tilgjengelig for vergeordning. Det står Bergen Live fritt å sette nedre aldersgrense (normalt 15 år)

Har du spørsmål om vergeordningen eller ønsker tilsendt vergeskjema, send e-post til: post@bergenlive.no

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.