Film

FILM: SUMMER IN BERLIN - ANDREAS DRESEN, TY. 2005

Det er sommer i Berlin, varmt og behagelig på balkongen til nabo og venninne Nike. For alenemor Katrin går dagene med til jobbeting, mens kveldene tilbringes på balkongen hvor alkoholen flyter. Ormen i dette paradiset kommer i form av lastebilsjåfør Ronald, som med sin maskuline direkte væremåte greier å omgå kvinnenes forsvarsverker. Var det noe annet enn en felles ensomhet som bandt kvinnene sammen?

Dresen markerer nok en gang hvordan han med små, originale observasjoner og sterke skuespillere kan gjøre en velkjent historie både levende og frisk.

Kjell Runar Jensen/CiO

Sommer vorm Balkon. Regi: Andreas Dresen, Tyskland, 2005. Manus: Wolfgang Kohlhasse. Foto: Andreas Höfer. Musikk: Pascal Comelade. Medv: Inka Friedrich, Nadja Uhl, Andreas Schmidt, Stephanie Schönfeld, Christel Peters m.fl. Tysk tale, engelske undertekster. 35mm, farger, 1 t 45 min.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.