Konsert

NORDLANDSKORET: PUBKVELD MED GJESTER - SANGFORENINGEN FORUM, DAMEKORET KVINNS OG TERTNES SANGKOR

Arrangøren skriver:

"Nordlandskoret i Bergen inviterer til pubkveld på Sardinen USF sammen med følgende deltagende kor: Sangforeningen Forum, Damkoret KVINNS og Tertnes Sangkor.

Etter storsuksess i fjor gjentar vi pubkveld på Sardinen også i år og med et variert program fra hele 4 sangkor. Her vil du få servert lett underholdning av type folkeviser, drikkeviser, shanty, populærmusikk m.v. I likhet med i fjor blir det også en avdeling med solistinnslag og ikke minst gode historier.

Velkommen til en underholdende kveld med oss!"

Dørene åpner kl. 20:00. Billetter kr. 100 kjøpes ved inngangen.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.