Film

FILM: TAMBOURINE DRUM, REGI ALEKSEI MIZGIRJOV

Tambourine, Drum
Bibliotekaren Katya er 45 år og har det ikke lett. Hun bor på et gjestgiveri og lever på en minstelønn som alltid er forsinket. Men livet er fullt av overrasker, og snart tar Katya sitt en vending som får tilværelsen til å se lysere ut: Hun arver en leilighet av sin far og finner kjærligheten.

Lykken er imidlertid kortvarig: kjæresten oppdager at Katya har en hemmelighet, og han forlater henne. Livet som for en stund var fylt av muligheter, håp og det hun trodde var ekte kjærlighet, har blitt revet vekk fra henne. Uten noe å tape bestemmer hun seg for å ta hevn.

Buben, baraban. Regi: Aleksei Mizgirjov, Russland, 2008. Manus: Aleksei Mizgirjov. Foto: Vadim Deyev. Medv: Natalia Negoda, Dmitri Kulitsjkov, Jelena Ljadova, Sergej Neudatsjin m.fl. Russisk tale, engelske undertekster, 35mm, farger, 1t 45min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.