Film

FILM: NORSK DOKUMENTARFILMPREMIERE

Norsk dokumentarfilmpremiere
Eurodok, den europeiske dokumentarfestivalen i Oslo, er et årlig arrangement som har vært arrangert siden 2002. Festivalen har som ambisjon å vise det beste av ny, europeisk dokumentarfilm og sette fokus på europeiske dokumentarfilmregissører - herunder også norsk dokumentarfilm. Årets festival går av stabelen mellom 17. og 21. mars, og vi vil i samarbeid med festivalen og de andre digitale Cinematekene ha premiere på en ny, norsk dokumentarfilm.

Verken program for festivalen eller hvilken film som blir presentert er klart ennå, men vil bli annonsert når visningen nærmer seg.

Sikkert er i hvert fall at visningen torsdag 18. mars vil ha en streamet innledning direkte fra festivalen i Oslo.

olep


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.