ÅPENT STUDIO - ARTIST IN RESIDENCE HOLLIE HARDING

Velkommen innom 'Artist in Residence' Studio 2 til en uformell konsert med Hollie Harding der hun presenterer noen av arbeidene fra oppholdet på USF som gjestekunstner.

Hvordan finne studio 2: inngang E ved klokken, følg korridoren til heisen og fortsett til enden av gangen til høyre for heisen. (se også skilt). 

Se også nettstedet Airbergen.com for mer informasjon om den internasjonale gjestekunstnerordingen Artist in Residence Bergen.

-----

Hollie Harding - resident artist at USF Verftet, invites the citizens of Bergen to visit her studio on the 29th of March at 18:00.

Please come by the ´Artist in Residence' Studio 2 and listen to an informal concert featuring recordings of some of her work to date, along with a short performance of a new piece written during her time in Bergen. Come along, have a chat, take a look at some of her scores and enjoy some refreshments!

During her stay Hollie has been working as a Producer and Intern to the Borealis Festival. Since the successful completion of the festival, which ended on the 13th of March, Hollie has begun working on a set of new pieces for prepared music boxes one of which will be premiered as part of the showcase. Find more information here: http:www.airbergen.no

Free entrance and refreshments!

More info on the international Artist in Residence programme at this website Airbergen.no.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.