Film

HUFF FILM: REPO MAN

Alt går dårlig for den unge punkeren Otto Maddox. Han får sparken fra kassejobben i lokalbutikken, han finner bestevennen sin i senga med kjæresten og pengene hans eks-hippieforeldre har lovet ham til han er ferdig på skolen blir i stedet donert til TV-predikanter. Så møter han Bud.

HUFFs filmomtale:
Bud jobber som "repo man" for selskap...et "Helping Hand Acceptance Corporation" og tilbyr Otto en fremtid som repo man. Til tross for at Otto først er skeptisk, ender han opp med å elske det han gjør - å utforske sitt dopmisbruk, å tyvkoble motorer, ta del i gale biljakter og ikke minst få betalt absurd mye for å gjøre det. Plutselig er Bud, Otto, alle byens repo men og CIA på jakt etter samme bil - en Chevrolet Malibu '64 fra New Mexico som ryktes å ha noe mystisk og enormt farlig i bagasjerommet.

Folk har splittede meninger angående Emilio Estevez, men en ting kan vi alle være enige om: han kan det med god åttitallsbasert action (husker du fortsatt "Maximum Overdrive" fra et par semester tilbake, skjønner du hva jeg mener). "Repo Man" har dessuten et fabelaktig lydspor spekka med det som i dag regnes som klassiske punkband som Black Flag, Iggy Pop, The Circle Jerks, The Plugz og Suicidal Tendencies.

Vises kl. 19 i Cinemateket USF.
Billett kr. 30.
Medlemskap (filmklubb) kr. 50. 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.