Film

HUFF FILM: HEATHERS

What is your damage, Heathers? Dette er åttitallets glemte filmperle, slaktet av filmkritikere men seinere anerkjent som en av de beste high-school filmene fra tiåret.

HUFF filmomtale:
Men der de andre high-school filmene er pastellfargede, er Heathers en mørk komedie. Winona Ryder spiller den populære Veronica, som er med i den kuleste klikken. Sammen med de tre andre Heather, Heather og Heather (ja, du leste riktig) styrer de skolen med jernhånd. Men Veronica spiller dobbeltspill, hun hater de andre Heatherne så mye at hun fantaserer om å drepe dem alle, og etpar andre i tillegg. Så begynner rebellen J.D. på skolen. Veronica blir betatt, og etter en episode på skolen der både J.D., en pistol og skolens bøller blir involvert, er romansen et faktum.

Det er nå filmen tar en mørk og dramatisk vending. Det hele er morsomt, litt skremmende og det får deg definitivt til å ville hete Heather, leve på åttitallet og spille cricket i en velpleid hage.

Huff på Myspace


Vises kl. 19 i Cinemateket USF.
Billett kr. 30.
Medl.skap kr. 40.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.