Film

HUFF FILM: DÅRLIG OPPDRAGELSE

La mala educatión, regissert av Pedro Almodóvar, beautymaker of the beautymovies.

Filmomtale fra HUFF:
Denne filmen er beauty. Handlingen i denne filmen er satt til åttitallet, når frihetens vinder sveiper gjennom Madrids gater etetr Francos fall. Den unge filmregissøren Enrique får besøk av en mann som hevder å være hans gamle skolekamerat Ignacio. Barndomsvennens novelle om om skoletidens skyggeside utløser et skred av minner for Enrique.

Besøket handler om forbudt kjærlighte og overgrep ved kostskolen, og hvordan den senere rusmisbrukeren og transvestitten Ignacio oppsøker synderen, fader Manolo, for å drive pengeutpressing.

Historien roper etter å bli filmet, med det er noe rart med Ignacio, som nå kaller seg Angel. Når Enrique bestemmer seg for å undersøke saken nærmere, blir han viklet inn i en historie som både avdekker, tilslører, fortier og bekjenner..

Vises kl. 19 i Cinemateket USF.
Billett kr. 30.
Medlemsskap kr. 50.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.