Film

HUFF FILM: ATTACK OF THE 50 FT WOMAN

She will tear up the whole town until she finds Harry - and the she'll tear up Harry! Dette er originalfilmen fra 1958.

HUFF filmomtale:
I denne filmen møter vi Nancy Archer, gift med en utro millionær og genrellt lei av tingenes tilstand. Etter et møte med en alien begynner Nancy å vokse, og blir til slutt både gigantisk og sinna.

Nancy bestemmer seg for å hevne seg på verden, og da spesielt ektemannen Harry og elskerinnen Honey. Kledd i kun en bikini ser vi Nancy vandalisere småbyen i søken etter Harry.

Den klassiske scenen som vi kjenenr fra filmplakaten, der hun river biler av en motorvei er ikke med i filmen, men vi får se mye anet gøy. Filmen er ekte 50-talls sci-fi med billige og halvdårlige effeter. Likevel er dette en godt fortjent kultfilm, elsket av feminister og fans av epoken. Det har blittt laget remakes og parodier i senere tid, men originalen er absolutt tøffest.

Vises i Cinemateket USF kl. 19.
Billett kr. 30.
Medlemsskap kr. 50.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.