Film

FILM: WARD NO. 6, REGI SHAKHNAZAROV/GORNOVSKIJ 2009

Palata N°6. Regi: Karen Shakhnazarov og Aleksandr Gornovskij, Russland, 2009. Manus: Karen Shakhnazarov og Aleksandr Gornovskij. Foto: Aleksandr Kuznetsov. Medv: Vladimir Iljin, Aleksej Vertkov, Aleksandr Pankratov-Tsjornij, Jevgenij Stytsjkin m.fl. Russisk tale, engelske undertekster, 35mm, farger, 1t 23min.

Ward No. 6
Ward No. 6 er en moderne versjon av Anton Tsjekovs berømte novelle fra 1892. Satt i dagens Russland handler filmen om Dr. Andrej Jefimitsj Rabin, som er lederen for et mentalsykehus. Dr. Rabin begynte karrieren sin som en høyt motivert lege som sørget for at hans pasienter fikk den beste behandling som kunne tilbys. Etter hvert blir han desillusjonert over mangelen på fremgang hos pasientene, og bruker i stedet tiden sin på å filosofere over døden og evig liv.

Ward No. 6 er filmet i en semidokumentarisk stil og får seeren til å filosofere over temaer som galskap og virkelighet.

TIFF

 

 

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.