Dans

BIT-TEATERGARASJEN: IMPURE COMPANY/HOOMAN SHARIFI - NO PROJECTS

En danser, en tekst og en publikummer i et rom. Utøveren legger en tekst på en overheadprosjektør og begynner en solo som varer i tjue minutter. Forestillingen er en installasjon med fire dansere og har til hensikt å involvere deg som tilskuer uten at du må være fysisk aktiv.

Ditt engasjementet vil handle om hvordan du leser teksten, hvordan du forstår den og hvordan du kobler det sammen med bevegelsene du ser.

NO-projects er en intim, men åpen situasjon mellom publikummer, utøver og tekst. Tekstene er av den avantgardistiske romanforfatter og dramatikeren Handke og den innflytelsesrike semiotiker og kritikeren Barthes. Bevegelsesmaterialet illustrerer ikke teksten, men er generert av den. Publikummeren blir bedt om å lese teksten og så se på bevegelsen. Teksten er ikke der for å skape kontekst til bevegelsen, men bevegelsen vil bli en forlengelse av teksten – eller omvendt. Det åpner seg et rom mellom teksten og bevegelsen.

For NO-projects bestiller man tidspunkt på telefon direkte hos BIT Teatergarasjen (55 23 22 35) når det måtte passe best. Publikum blir hentet av utøveren på USF til det rommet der forestillingen skal foregå. Fire soloer vil foregå til samme tid.

Billetter koster 75,- . Forestillingenen går til forskjellige tidspunkt.
Fredag 12 februar hvert 20 minutt mellom kl. 18:00 og 21:00
Lørdag 13 februar mellom kl. 18:00 og 22:00.
Forhåndsbestilling anbefales. Kommer man på døra kan man riskere å måtte vente på tur.

Konsept: Hooman Sharifi | Utøvere: Rikke Baewert, Loan Ha, Peder Horgen, Marianne Kjærsund og Matthew William Smith | Tekst: Peter Handke og Roland Barthes | Kunstnerisk Koordinator: Valerié Lancieux | Produksjonskoordinator: Ida Gudbrandsen. Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond og utenriksdepartementet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.