Foredrag

SPEKULATIV AFTEN: DEN INDRE DIALOGEN

Irene Nygårdsvik med et foredrag om vår indre dialog - hvordan kan vi bli en bedre samtalepartner for oss selv? Spekulativ aften er en arena for formidling av Spekulatoriets forskning og innsiktsproduksjon innen kommunikasjon og dialog, raushetens økonomi, innovasjon m.m.

Hvordan kan vi bli vår egen beste samtalepartner ? Går vi egentlig rundt og er slaver av tankene våre? Hvordan spille på lag med hjernen? Dette blir et foredrag som reflekterer en oppdagelsesferd inn i dette temaet.

Kr. 250. Billettreservasjon via mail spekulativaften@spekulatoriet.no

Spekulatoriets nettsider.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.