Konsert

JAZZOUT: SEAMUS BLAKE MED SOLID

Seamus Blake - saksofon / Bjørn Vidar Solli - gitar / Håkon Mjåset Johansen - trommer / Daniel Formo - Orgel

"Extraordinary, a total saxophonist."
- John Schofield

Seamus Blake har siden han vann den prestisjefylte " Thelonious Monk International Jazz Saxophone Competition" i 2002 har karrieren til denne unge mannen verkeleg tatt av. Allereie då fekk han spele med Wayne Shorter og Herbie Hancock. Etter dette har han spelt med nokon av dei største innan jazzen i dag, Franco Ambrosetti, Dave Douglas, Jane Monheit, Kenny Barron, Sam Yahel, Kurt Rosenwinkel, Michael Brecker, Randy Brecker, Pat Metheny, Joe Lovano, Joshua Redman, Brad Meldhau, Larry Grenadier, Wayne Krantz, Jorge Rossy, Jack DeJohnette, Brian Blade, Jeremy Pelt, Eric Reed, David Kikoski og Al Foster, berre for å nemne nokon...

SOLID! er ein av dei mest spanande jazzeinhetene i Noreg. Bjørn Vidar Solli (gitar), Håkon Mjåset Johansen (trommer) og Daniel Formo (orgel) tar dette tradisjonsrike formatet inn i nye musikalske terreng med sitt interaktive samspel, inspirerte improvisasjonar og originale komposisjonar. I snart åtte år har SOLID! turnert omkring i verda og engasjert deira stadig voksande publikum og no kjem dei altså hit til Bergen saman med Seamus Blake.
Her bør ein møte opp tidleg, få gratiskonsertar her i landet er vel så verdt å få med seg som denne!

Seamus Blake nettside her.
Solid nettside her.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.