Konsert

JAZZKLUBB: CHRISTIAN SCOTT

Allerede som tolvåring oppdaget Christian Scott sitt livs kjærlighet, trompeten. Han fikk plass ved ”New Orleans Center For the Creative Arts” der han hadde medstudenter som Wynton Marsalis, Branford Marsalis, Terence Blanchard og Harry Connick Jr.

Scott sitt store talent førte ham til det prestisjefylte "Berklee School of Music" der han fullførte en dobbel grad på under halve av normert tid. Kort etter dette slapp han sitt debutalbum og høstet strålende kritikker.

Christian Scott er trompetist, komponist og produsent. I en alder av 26 år har han allerede toppet Billboards jazzliste og fått Grammy-nominasjoner. Han har fem album bak seg, flere med samarbeidspartnere som Mos Def, Jill Scott og Prince. Og ja, her snakker vi om groovy og funky jazz, med referanser til Miles Davis.

Og når vi først er i gang med name-droppingen: Andre artistar han har spilt med er f.eks. Donald Harrison, Grace Kelly, Prince, Global Noize, Thomas Pridgen, Aaron Parks, Karin Williams, Nnenna Freelon, Erin Boheme, Boney James og mange, mange fleire.

Christian Scott - trumpet / Jamire Williams - drums / Matthew Stevens - guitar / Kriss Funn - bass / Milton Fletcher - piano.

Bergen er den eneste norske byen han besøker på sin lange Europa-turné.

Sardinen USF
19 februar, dørene åpner kl. 21:00.
Billetter kr. 170 / 100 (medl. Jazzforum) i forsalg på Billettservice.no
Billettsalg også i døren.


Christian Scott på Myspace.

Christian Scotts nettside.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.