Film

FILMSKAPERE PÅ VEI

Gratis visninger av nye dokumentarer, musikkfilm, kortfilm, animasjon m.m. som er laget av filmmiljøer på Vestlandet.

Siden starten i februar 1993 har Cinemateket USF vært et visningsforum for lokale film- og videoproduksjoner. I samarbeid med Vestnorsk Filmsenter fortsetter vi denne populære tradisjonen. Som før vil visningene være gratis og åpne for alle.

Arrangementet går av stabelen første tirsdag i måneden.
Filmskapere på vei gir publikum sjansen til å få med seg hva som rører seg i
det lokale produksjonsmiljøet - alt fra amatørfilmer og enkle musikkvideoer på mini-DV til profesjonelt produserte reklame-, dokumentar- og spillefilmer.

For filmskaperne er disse arrangementene en mulighet til å få vist sine verk for kolleger og publikum - og til å få kommentarer, tilbakemelding, ris og ros.

Daglig leder Irmelin Nordahl ved Vestnorsk Filmsenter er programleder ved Filmskapere på vei-arrangementene.

Har du noe du ønsker å få vist, eller vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med Vestnorsk Filmsenter v/Stine Tveten på stine@vestnorskfilm.no eller tlf. 55 56 09 05, på kulturhuset USF Verftet, Georgernes verft 12, 5011 Bergen. Ta gjerne kontakt i god tid før arrangementet.
Produksjonsopplysninger, bilder og en kort beskrivelse av filmen og filmskaper(ne) kan sendes til sigurd@cinemateket-usf.no. Filmer kan
leveres til Vestnorsk Filmsenters kontor i 4. etasje på USF Verftet.

Detaljert program annonseres på www.usf.no sin programliste noen dager før visningsdato.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.