Konsert

BAJAZZ: VI KOMPROVISERER

En komprovisert konsert med elever fra Bergen kulturskole, Jon Halvor Bjørnseth og Paradis Almost Big Band, første gang presentert på Nattjazz 2009.

Dette er eit prosjekt der born i alder 7-12 år som er elevar i Bergen kulturskole komponerer og improviserer fram musikk for instrumentalistar, storband og solist. Borna forsker på eige instrument, der klang, rytmer, instrumentet sine moglegheiter, form og frie fantasi står i sentrum.

Dørene åpner kl. 13.00.

Billett kr. 50 selges i døra. Kan reserverast hos bajazz@bergenjazzforum.no.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.