Film

FILM: WEEKEND, REGI HENRIK ANDERSSON

Weekend. Regi: Henrik Andersson, Sverige, 2006. Manus: Henrik Andersson. Foto: Marius Dybwad Branderud. Musikk: Martin Hederos. Medv: Henrik Bergström, Leif Edlund Johansson, Ylva Gallon, Elin Gradin m.fl. Svensk tale, utekstet. DVCam, farger, 32 min.

Vises sammen med "Juni".

Weekend
Filmen handler om Eddy og Ylva som inviterer med seg et vennepar på hyttetur. De blir overrasket av et primitivt vesen som kalles "trekutter".

Kortfilmen har turnert en rekke festivaler, og vunnet flere priser. Det er en stilisert, absurd og hysterisk morsom film!

Anita Hals Vestøl/CiO
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.