Film

FILM: SKINNSKATTEBERG, REGI JESPER GANSLANDT

Skinnskatteberg. Regi: Jesper Ganslandt, Sverige, 2008. Manus: Jesper Ganslandt. Foto: Anna Ivanova. Medv: Erik Enocksson, Johan Bjerkner, Håkan Jonsson, Erik Jeor, Marcus Harrling, Per Nyström, Martin Burström, Conny Hedman m.fl. Svensk tale, utekstet. DVCam, farger, 30 min.

Vises sammen med "Broder Daniel forever".

Skinnskatteberg
Inne i den stille skogen i Västmanlands län i Skinnskatteberg kommune står et band. Et piano er plassert på den myke mosen, og synker. Ved siden av står en enkel forsterker. Koret finner sin plass mellom furutrærne. Erik Enocksson begynner sin eksklusive opptreden samtidig som det begynner å regne. Når konserten er over er det kveld, og mørkt.

Denne nydelig fotograferte "konsertfilmen" er visstnok Enockssons siste live performance. Erik Enocksson har blant annet laget musikken til den kinoaktuelle filmen Man tänker sitt.

Anita Flåt Vestøl/CiO/red.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.