Film

FILM: JUNI, REGI FIJONA JONUZI

Juni. Regi: Fijona Jonuzi, Sverige, 2007. Manus: Fijona Jonuzi. Foto: Dan Sandqvist. Musikk: Tobias Hylander. Medv: Jan Coster, Natai da Silva Aires, Michael Engberg, Ylva Gallon, Eva Johansson m.fl. Svensk tale, utekstet. DVCam, farger, 45 min.

Vises sammen med "Weekend".

Juni
En gruppe mennesker har en opprivende krangel på en fest, to unge jenter blir med karatelæreren hjem på nachspiel, to venner kommer seg ikke inn i sommerhuset og må vandre rundt i juninatten. Det er sterke øyeblikk formidlet med stor intensivitet.

Juni ble nominert til Svensk Filminstitutts pris "Guldbagge" for beste kortfilm i 2008 og vant pris ved Gøteborg filmfestival samme år.

Anita Hals Vestøl/CiO
 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.