Film

FILM: FARVEL FALKENBERG, REGI JESPER GANSLANDT

Farväl Falkenberg. Regi: Jesper Ganslandt, Sverige, 2006. Manus: Jesper Ganslandt og Fredrik Wenzel. Foto: Fredrik Wenzel. Musikk: Erik Enocksson. Medv: Holger Eriksson, David Johnson, John Axel Erikssson, Jörgen Svensson, Jesper Ganslandt m.fl. Svensk tale, norske undertekster. 35mm, farger, 1 t 31 min.

Farvel Falkenberg
Farvel Falkenberg handler om en ungdomsgjeng og deres siste sommer sammen på tettstedet Falkenberg ved Sveriges vestkyst. Fem barndomsvenner som har vokst opp til unge menn. David som lengter etter å være barn igjen og Holger som aldri har tenkt å reise sin vei. Jesper som alltid kommer hjem uten at noen registrerer at han har vært borte. Jørgen som vil gjøre innbrudd i hytter for finansiere sin siste forretningsidé "Frokost på sengen", og John, hvis dårlige humør kún kan kureres med bacon.

De er forent i en følelse av at livet er over samtidig som det ikke har begynt. Voksenlivet svever i horisonten, men ikke alle skal nå fram.

Farvel Falkenberg er en finstemt, meditativ og poetisk film om vennskap, minner, det som skal komme - og et siste farvel til den lille byen ved havet.

Arthaus

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.