Film

FILM: BEHANDLINGEN, REGI JOHAN JONASON

Behandlingen. Regi: Johan Jonason, Sverige, 2009. Manus: Johan Jonason. Musikk: Axel Boman og Fredrik Fahlman. Medv: Björn Andersson, Hanna Löfqvist Dorsin, Adam Findley, Eva Fritjofson, Lisbeth Johansson, Emil Johnsen m.fl. Svensk tale, utekstet. DVCam, farger, 1 t 23 min.

Behandlingen
Roy har vært sykemeldt i halvannet år. I utgangspunktet er det ryggen som streiker, men det er vel egentlig noe annet det handler om. Roy lider av depresjon, noe som frustrerer konen hans. Hun overtaler Roy til å prøve et alternativt behandlingsopplegg.

Alene på en gård i Bohuslän utsettes han for en nærmest ordløs terapi med fokus på trening og disiplin. Det hele oppleves absurd, men Roy adlyder. Han trenger å føle noe. Etter hvert skal det vise seg at hans unge mentor har minst like store problemer som han selv.

Behandlingen er en suggererende film om svenskepsyken.

Anita Flåt Vestøl/CiO/red.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.