Konsert

BASSTRONOMISK INSTITUTT: QUARTA 330

Quarta330 aka Tohru Kohda tar turen fra Tokyo til skandinavia og London! Gameboy dubstep med smak av elektronika og skweee!!

Quarta har et unikt sound med sin blanding av 8bit gameboy melodier kombinert med tunge dubstep influerte rytmer. Han fikk stor oppmerksomhet i 2007 med EP´en "Sunset Dub" på den toneangivende engelske labelen Hyperdub som er kjent for sine utgivelser med Zomby, Kode 9, Space Ape, Burial og mange fler. Quarta330 er kjent for sine remikser av bl.a Kode9 sin giganthit og dubstep pilar "Samurai" og driver klubbkonseptet "Lo-bit Playground" i Tokyo.

Live er han kjent for å levere dansbare og frenetiske livesett med 8bit chipmunk attitude og wobblebass!

Download gratis: http://maltinerecords.cs8.biz/33.html

Se også
http://www.myspace.com/q330
http://www.myspace.com/basstronomiskinstitutt
http://www.facebook.com/event.php?eid=189385009902&ref=ts

Gomen Nasai og VJ Suminasen stiller med sitt Dubstep vs Anime set. ごめんなさい(Gomen Nasai): Dubstep vs Anime. Videovegg!!

Basstronaut Eldfot snurrer dubstep før og etter konserten. Og JUNGLE!!

Birk er kveldens Video Jockey og lover 8bit, c64 style delux!!! pixel graphics!!

Studio USF, på Verftet, med byens herligste bakgård der dere kan henge med ølen nesten hele kvelden! Vi lager god stemning ute også så klart. Den som ikke har vært på Studio før kan glede seg til god lyd, fete video visualls og annet godis ! :) Vi setter opp en chill out zone og dekorerer.

18 års aldersgrense.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.