Teater

TAP OG VINN - MED TEATER HUND. MINI MIDI MAXIFESTIVALEN

Tap og vinn - Lose and win - handler om et land hvor det eneste som gjaldt var å vinne. De som vant het vinnere, og de som tapte, het tapere. Men så en dag....

Stykket fremføres av den danske teatergruppen Teater Hund. Karakteristisk for gruppen er at humor brukes som redskap til å fortelle historier som er menneskelige, gjenkjennbare og samtidig åpner for nye tankevaner. For barn 5 - 12 år.

Mini Midi Maxi festivalen er teaterfestivalen med ny scenekunst for barn og unge. Den presenteres av Vestlandske Teatersenter.

Festivalens øvrige program, kan sees på Vestlandske Teatersenters nettsider her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.