Konsert

JOHN OLAV NILSEN OG GJENGEN

John Olav Nilsen, bejublet og genierklært rakkerunge fra Loddefjord kommer med bandet og spiller konsert den 12 desember. Dette er asfaltpoesiens musikalske ridder; har han ikke erobret hjertet ditt ennå så er sjansen stor denne lørdagen i desember.

Billetter i forsalg på Billettservice.no og alle Billettservice utsalgssteder og på Apollon platebutikk i Nygårdsgaten.

Bruk Billettservicelenken til venstre for forhåndskjøp på nettet. 

 

 

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.