Teater

IMMATURUS ÅPEN SCENE

Sjansen er din! Åpen Scene er et tradisjonsrikt arrangement der kunstneriske innslag fra alle studentkulturmiljøene i Bergen ønskes velkommen.

Her har alle muligheten til å prøve seg foran et publikum, enten du er medlem av Immaturus eller en tilfeldig publikummer, om du har forberedt et innslag eller entrer scenen på impuls, om du ønsker å vise fram en dans, en monolog, lese fra en bok, fortelle en skrøne, spille en sang eller noe ganske annet.

Temaet denne kvelden er: VinterkveldTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.