Film

FILM: ONCE THERE WAS A WALL, REGI ANDRZEJ TITKOV 1995

Den polske filmskaperen Andrzej Titkow ser her Berlinmuren fra en annen vinkel enn det vi har vært vant til. Selv om innfalsvinkelen er annerledes så er fordømmelsen av muren den samme. Det er skremmende at det også i dag finnes mennesker som vil stenge folk inne bak murer, i den tro at de har rett til å gjøre det. I filmen presenteres mange menneskeskjebner, blant disse en tidligere leder for Checkpoint Charlie-museet. Det er blitt en meget interessant og spennende film.

"The idea was conceived before the concrete and steel came along. A wall in someone's mind was transformed into a real, trustworthy, tangible wall. It was built to prevent us from meeting. It also went up inside you and me". - Regissør Andrzej Titkow om Once There was a Wall, en film om liv som ble separert av muren, sett fra en polakks perspektiv.

Tito Pannaggi (CiO)

Byl sobie mur. Regi: Andrzej Titkow, Polen, 1995. . Polsk tale, engelske undertekster. DVCam, farger og s/hv, 28 min.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.