Film

BIFF: WE LIVE IN PUBLIC

Et fascinerende og forstyrrende portrett av Josh Harris, kalt cyperspaces’ svar på Andy Warhol.


Fra BIFFs programomtale:

Josh Harris er blitt kalt cyberspaces svar på Andy Warhol. Han dro til New York City i 1984 og bestemte seg for å sette preg på storbyens kunstliv med sine visjonære tilnærminger til samtidskunsten og den postmoderne teknologien. Ni år senere etablerte han Pseudo.com som en interaktiv TV-nettside som han gjorde store penger på. Men han hvilte ikke på sine laurbær - ved tusenårsskiftet startet han opp prosjektet Quiet: We Live in Public hvor han brukte et kjempelokale i storbyen som base. Her skapte han et innendørssamfunn med sine egne regler og hundrevis av fans ble invitert til å bo der og brette ut livene sine foran de mange kameraene som fantes montert i lokalene. Den prisbelønte filmskaperen Ondi Timoner har satt sammen materiale fra mer enn 5.000 timers opptak og laget et fascinerende portrett av en visjonær kunstner som etterhvert gikk fullstendig opp i seg selv og forsvant fra kunstscenen i New York. - Du gjetter aldri hvor han til slutt dukket opp.

Se hele programmet på BIFF her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.