Film

BIFF: MITT LIV MED EN IDIOT

Teorien om at idioti er et resultat av miljø testes i et eksperiment som går på høgg og belegg.

Fra BIFFs filmomtale:

En russisk intellektuell og hans kone kjeder seg i sin tosomhet. Han bestemmer seg for å oppsøke en psykiatrisk klinikk og spør overlegen der om han kan få en av pasientene. Han har funnet ut at han kanskje kan få utbytte av å bli bedre kjent med en person som innehar myndighetenes stempel "idiot". Mot et par flasker vodka er handelen unnagjort og den intellektuelle tar med seg idioten hjem til seg og konen. Etter en sedat start utarter samboerskapet seg på uante måter.

Regissør Alexandr Rogozkin uttalte da han laget filmen at om du bor i et land med idioter, vet du aldri hva som skjer i neste øyeblikk. Og sannelig om ikke det også gjelder denne bisarre, satiriske beretningen du ikke vil glemme med det første.

Se hele programmet på BIFFs nettsider her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.