Film

BIFF: INGENS SØNN

Et spennende utpressningsdrama som skildrer balkankrigens traumer via en familie i oppløsning.

Fra BIFFs filmomtale:

Ivan er en tidligere rockestjerne som mistet begge beina under krigen på Balkan. Hans far, Izidor, er berømt for sin fortid som politisk fange i det tidligere Jugoslavia, og forsøker nå å omsette sin berømmelse i politisk makt ved å stille til valg til det kroatiske parlamentet. En dag dukker det opp en skygge fra fortiden i den fattigslige serbiske flyktningen Simo som nylig har vendt tilbake til byen. Den tidligere kommunistoffiseren var i sin tid ansvarlig for å fengsle Izidor, og sitter dessuten på visse opplysninger som kan ødelegge Izidors valgkampanje én gang for alle. Simo presser Izidor for penger og oppsøker også Ivans mor Ana. Simos innblanding i livene deres resulterer i at familiens mørke hemmeligheter avsløres, noe som innebærer store omkalfatringer for Ivans del.
INGENS SØNN er et spennende drama om den langvarige og traumatiske effekten balkankrigen har hatt på de som overlevde den. Karakterenes kompliserte og smertefulle relasjoner speiler det samfunnet de er en del av, og INGENS SØNN blir derfor noe langt mer enn bare en velregissert utpressningsthriller.

Se BIFFs nettsider her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.