Film

BIFF: IN THE LOOP

What the hell, herr statsminister!

Amerikanske og britiske toppolitikere ønsker å sette i gang krigsoperasjoner i Midtøsten. Det eneste som står mellom de grådige og inkompetente ministrene og full krig er en gjeng nervøse og forvirrede laverestående rådgivere.

IN THE LOOP springer ut av BBC-serien "The Thick of It", og blander det beste fra den klassiske britiske humortradisjonen med de skarpeste og mest intelligente elementene fra den amerikanske situasjonskomedien. Og i motsetning til hva som vanligvis er tilfelle når man flytter fjernsynshumor opp på det store lerretet, er ikke tempoet i IN THE LOOP lavere enn hva vi er vant med fra TV-serier som "The Office", "30 Rock" og "It's Always Sunny In Philadelphia". Dette er rett og slett komedie på uvanlig høyt nivå.

Både James Gandolfini og Steve Coogan dukker opp i gode biroller, men det er de relativt ukjente hovedrolleinnehaverne Chris Addison, Peter Capaldi og Anna Chlumsky som bærer filmen og som sammen med regissør Armando Iannucci og hans team av manusforfattere gjør IN THE LOOP til årets morsomste film.

Se hele programmet på BIFFs nettsider her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.