Film

BIFF: CAPITALISM - A LOVE STORY

Finanskrisen sett med Michael Moores øyne.

Fra BIFFs filmomtale:

At Michael Moore kaster sitt kritiske blikk på finanskrisens USA, i skjæringspunktet mellom den påtroppende Obama-administrasjonen, og den avgående Bush-administrasjonen, kommer vel neppe som noen bombe på noen. I CAPITALISM: A LOVE STORY vender Moore tilbake til temaet han har belyst gjennom en lang karriere: De store, grådige konsernenes sterkt uheldige effekt på den jevne amerikaners liv. Men denne gangen er hoggestabben mye større enn General Motors, åstedet langt mer vidtrekkende enn Flint, Michigan. Fra den amerikanske midtvesten, via maktens korridorer i Washington og de globale finanssentrene på Manhattan tar Moore publikumet igjen med på en reise til ubeskrevne territorier.

Med både humor og langt sterkere midler utforske Moore følgende tabu: Hvilken pris må USA betale for sitt kjærlighetsforhold til kapitalismen? Et forhold - en gang så uskyldig, - nå en amerikansk drøm forvandlet til et mareritt hvor innbyggerne betaler prisen med sine jobber, hjem og oppsparte midler. Moore tar oss med inn i vanlige menneskers hjem, hvor liv har blitt snudd fullstendig på hodet.

Se hele programmet på BIFF her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.