Konsert

VERONICA MAGGIO

Den svenske soulkometen Veronica Maggio blåste liv i frosne nordmenn i vinter med singelen ”Måndagsbarn”. Platen med samme navn er spekket med Motown og Stax-parfymerte godlåter. 23. oktober spiller hun og bandet på USF Verftet.

Konserten er utsolgt. Eventuelle uavhentede billetter selges i døren.
Arrangør Bergenlive, tlf. 55 21 50 60, post@bergenlive.no.


Bergenlive presenterer Veronica Maggio:

Maggio har i hele år vært en av de største radio-yndlingene her til lands med låtene "Måndagsbarn", "17 år" og "Stopp". Nå er hun er i ferd med å bli en like stor stjerne i Norge som i sitt eget hjemland der hun har rasket med seg det som er mulig av priser og utmerkelser samt skyhøye salgstall for utgivelsene sine.

De smånaive tekstene og den snerrende stemmen flørter hemningsløst med retrosoulen, og slik kan hun fort minne om en litt sartere nordisk utgave av Duffy eller Amy Winehouse. Selv kaller hun seg discotjej, og det svinger når Veronica snører på seg danseskoene og vrikker seg yndig gjennom sin snertne neo-motown. Det serveres skamløst fengende skandinavisk soul og R'n'B med smilegaranti når den svenske jenten entrer scenen sammen med sitt eminente band i Bergen for aller første gang.

Tid: kl 22.00 

Dørene åpner: kl 21.00

NB: 18 års aldersgrense. Alle henvendelser som gjelder aldersgrense rettes til Bergenlive. Bruk epostadressen post@bergenlive.no.

Se "Måndagsbarn" på Youtube her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.