Konsert

MINOR MAJORITY

Det er en stund siden vi har hørt fra Minor Majority nå; tre år siden "Reasons To Hang Around" og to år siden samleplaten "Candy Store". Det norske publikum og fans har fått en ganske lang pause, bandet har fått en ganske kort ferie og jobbet mye utenlands. Bare i fjor hadde Minor Majority rundt 50 spillejobber i Europa. Men nå er bandet klare med sitt femte album og dermed pakker de tannbørste og strengesett og legger ut på norgesturné. 13. november spiller de på USF.

Minor Majority + Supp.: Racoon (NL) - USF Verftet 13.11.09

Minor Majority startet som Pål Angelskårs soloprosjekt i 2001, men har siden 2004 hatt samme besetning som i dag. Bandet er nå klare med sitt femte album. Det er tre år siden "Reasons To Hang Around" og to år siden samleplaten "Candy Store". Det norske publikum og fans har fått en ganske lang pause, bandet har fått en ganske kort ferie og jobbet mye utenlands. Bare i fjor hadde Minor Majority rundt 50 spillejobber i Europa.

Minor Majoritys omfattende turnevirksomhet la en del føringer under innspillingsprosessen av deres nye plate "Either Way I Think You Know". Produsentvalget falt på Ole Petter Andreassen som har produsert noen av bandets norske favorittplater (Hillstone Halos, El Cuero). Bandet ønsket også denne gangen å overføre livesounden til platerillene, så låtene ble spilt inn live i studio. Litt takt-tramping og stolgnikking er dermed for alltid festet til tape.

"Either Way I Think You Know " kommer som CD, Download og Vinyl med to ekstra låter. I forbindelse med plateslippet 5. oktober legger Minor Majority ut på en stor norgesturne. Turneen starter i Alta 14. oktober og avsluttes på Sentrum Scene i Oslo 5. desember, 13. november gjester de Bergen og USF Verfet.

http://www.myspace.com/minormajority

http://www.myspace.com/theracoonsmusic

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.