Konsert

TOMMY TEE RELEASE + TP ALLSTARS: Tommy, Diaz, Warlocks, Opaque, Son of Light, Ken Ring, m.fl.

Det er 11 år siden Tommy Tees forrige studioalbum. Nå er albumet "Studio Time" like rundt hjørnet. I anledning plateslippet tar Tommy Tee med seg en busslast med hiphopere rundt i landet. På scenen i Røkeriet USF 9. oktober blir det folksomt: CL Smooth + Son of Light + Warlocks + Diaz + Opaque + Ken Ring + Loudmouf Choir + Supa Sayed + Lars Vaular + DJ Hercules. Ventetiden kan drøyes med smakebiten "Keep Talkin", en sløy smoothjazzaktig låt der Madcon, Alee, Helen Eriksen og Noora Noor er med som gjesteartister.

Han var på mange måter den som definerte norsk hip-hop for det norske folket. Norske salgslister var uten hiphop til Tommy Tee kom, og gjennom sitt eget National Rap Show på P3 har han utvilsomt vært en inspirator og sørget for å åpne lytternes horisonter. Nå er han klar med sitt eget etterlengtede album og for å feire utgivlesen har han med seg hiphop-tungvektere fra inn- og utland på turné i Norge.

CL Smooth - legendarisk New York-rapper med fortid fra den kjente duoen Pete Rock & CL Smooth på nittitallet.
Son of Light - trofast følgesvenn og protesjé fra Tee Productions
Warlocks - Norges ubestridte rap-veteraner som var de første som solgte til gull med en rap-singel
Diaz - Jessheim-rapperen som egentlig hadde lagt inn årene børster støv av mikken og gjør comeback
Opaque - kredrapper fra Oslo Øst som har det mange mener er landets beste utgivelse bak seg; "Gourmet Garbage"
Ken Ring - svensk rap-legende med et låtarkiv som teller 1000 spor
Loudmouf Choir - mystisk prosjekt som Tommy Tee selv står i spissen for
Supa Sayed - landets kanskje aller mest spennende kvinnelige vokalist akkurat nå
Lars Vaular - sulten og tørst rap-komet fra byen under skyen
DJ Hercules - Tommys sidemann på National Rap Show

Røkeriet USF 9. oktober. Dørene åpner kl. 21.00. Aldersgrense 18 år.

Se videoen til "Keep talkin" her.
Tommy Tee på Myspace her.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.