Konsert

SIVERT HØYEM MED BAND

BILLETTER KAN IKKE KJØPES OVER NETTET PÅ SELVE KONSERTDAGEN, MEN KJØPES PÅ UTSALGSSTEDENE APOLLON PLATEBUTIKK I NYGÅRDGATEN, POSTKONTORER OG NARVESEN. EVENTUELLE BILLETTER SOM IKKE ER AVHENTET ELLER SOLGT LEGGES UT FOR SALG I DØREN. KONTAKT ARRANGØR FOR SPØRSMÅL OM BILLETTER PÅ TLF. 411 61 714.

Sivert Høyem og band 5 nov.

Sivert Høyem er kanskje best kjent som vokalisten i Madrugada, Norges mest fremgangsrike rockeband det siste tiåret. Men Høyem har også hatt suksess på egen hånd. Solodebuten «Ladies and Gentlemen of the Opposition» kom allerede i 2004, oppfølgeren «Exiles» fra 2006 beviste nok en gang at han var en låtskriver med kapasitet til mye mer. Nå er Sivert Høyem endelig klar med sitt tredje album, «Moon Landing» som slippes 28. september, første singel er ute nå og allerede A-listet på P3. Hovedpersonen selv omtaler tittelkuttet og platen som en ny start, men samtidig en videreføring av sitt tidligere arbeid.

Høyem var sist i byen under vårens Bergenfest, hvor han hadde både urpremiere på sitt nye band og sin første konsert etter at Madrugada ga seg for i fjor. I sommer har flere av Norges største festivaler stått på turneplaner, samt oppvarmingsjobb for Leonard Cohen i Langesund. Torsdag 5. november på USF Verftet er det bergensernes tur til å få oppleve både nytt materiale, og ikke minst gamle og kjente låter fra hele karrieren til en av Norges fremste vokalister. Med seg på turen har Sivert Høyem også fullt band, bestående av en rekke eminente musikere, inkludert Cato «Salsa» Thomassen. Så når høstmørket legger seg over Bergens gater, og Høyems melankolske toner brer seg utover lokalet, er det ikke annet å vente enn høy gåsehudfaktor og høyst upåklagelig stemning på USF Verftet.

Med på turnèen er også Christer Knutsen, både som gitarist i bandet til Høyem og som support for hele norgesturnèen.

 

http://www.siverthoyem.com/

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.