Konsert

MOTORPSYCHO

Trønderrockerne (...eh) Motorpsychos nye plate er i butikkene og som vanlig er det et solid produkt, både for øyne og ører. "Child of the Future" slippes på 180 grams hvit vinyl, designet av Kim Hiorthøy, cover med trykk på innsiden og med stor dobbeltsidig poster. Bandet reiser på turné denne høsten. Det er ikke lenge siden de spilte her, det var i april i fjor, men Motorpsycho er flinke til å skifte musikalsk uttrykk så oktoberkonserten på USF blir ikke noe reprise fra sist. Denne gangen blir det - ja, litt retro; tilbake til 70-tallet, tunge riff og mye gitar, antakeligvis.

Arrangøren ASF - Aktive studenters Forening presenterer Motorpsycho:

Motorpsycho kan i år feire 20 år som band, i løpet av den lange karrieren har de rukket å bli kanskje det viktigste og mest innflytelsesrike norske rockebandet gjennom tidene. H.M Snah og Bent Sæther er som ikoner å regne, og har i nyere tid fått selskap av Kenneth Kapstad, som tok over trommestikkene etter Håkon Gebhardt. De ga ut albumet Little Lucid Moments høsten 2007 og dro inn, som vanlig, uvanlige mye godord fra både fans og presse.

For å feire 20 års jubileumet slipper Motorpsycho nå sin nye og etterlengtede fullengder ”Child Of The Future”, som forøvrig kun blir gjort tilgjengelig i et begrenset opplag på vinyl. Albumet inneholder syv låter som er spilt inn i Chicago med Steve Albini, som tidligere har produsert artister som Nirvana, The Stooges og PJ Harvey.
I løpet av det siste året har Motorspycho hovedsaklig vist seg på noen av de største festivalscenene i Norden, men nå er det endelig klart for ny turne og konserter i noe mer intime og stemningsfulle lokaler.

17. oktober kommer trøndertrioen til Bergen igjen og inntar scenen på USF Verftet til glede for gamle, nye og trofaste fans. Man vet riktignok aldri hva som kan forventes av en Motorpsycho konsert, så vi tør ikke love annet enn en fantastisk konsertopplevelse ispedd noen av de beste norske rockelåtene gjennom historien.

Motorpsycho nettside her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.