Teater

METEOR: STO UNION - 7 IMPORTANT THINGS

BIT Teatergarasjen skriver:
Denne vakre forestillingen er siste del i STO Unios trilogi kalt ‘How Can We Live?’ som dykker ned i postulatet: Inntil vi erkjenner våre dype menneskelige begrensninger og mangelen på evne til å vite noe med sikkerhet, hvordan kan vi da fortsette?

I 7 Important Things samarbeider regissør Nadia Ross med George Acheson, som seksten år gammel ble kastet ut hjemmefra fordi han ikke ville klippe seg. Ironisk nok arbeider han nå som frisør. I forestillingen ser han tilbake på sitt liv som aktiv deltaker i to store bevegelser i forrige århundre; de politiske opptøyene på 1960-tallet i Quebec og pønkbevegelsen i 1970-tallets London. George har brukt livet sitt på å finne en måte å leve på i et samfunn han ikke føler noen slektskap til. Som han selv sier: “democracy never worked for me, nobody I ever voted for got in”. Når han nå nærmer seg seksti, ser han seg selv som en usynlig, alminnelig og middelaldrende mann. Han har med andre ord en historie å fortelle. Forestillingen er bygd opp i korte episoder. Disse små seksjonene antyder en disharmoni, lik en sang som er i stykker og lik hovedpersonens opplevelse av sitt eget liv.

“7 Important Things ... swivels with casual elegance between narration, enactment and improvised discussion... If you’re thoroughly alternative you’ll love this show” - The Age, Australia.

TEKST + Regi + PÅ SCENEN: Nadia Ross og George Acheson | W.A.C. (Wakefield Art Collective) director: Rob Scott | Scenemester og teknisk sjef: Richard Desrochers | Scenografi: Barry Padolsky | Lysdesign: Steve Lucas | Video: W.A.C. | Masker: Rick Ritza | Kostyme: Andy Tait | Turnemanager: Sarah Rogers | Produsent: STO UNION og THE NATIONAL ARTS CENTRE i samarbeid med W.A.C. | Turneagent: Menno Plukker Theatre Agent Inc.

Sto Union nettside her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.