Teater

METEOR: SIRKEL - ANE LAN

BIT Teatergarasjen informerer:

Med den utforskende konsert-forestillingen Sirkel tar Ane Lan og hans ensemble av musikere/skuespillere for seg fem stadier ved den menneskelige psyke. Forestillingen bygges opp av underlige vokale harmonier, akkustiske strenger og bilder inspirert av renessansen.

Forestillingen lodder i dypet av en felles underbevissthet og en indre oppmeksomhet. Blott ved sin utilpasse tilstedeværelse utfordrer forestillingen til å stille mentalt utfordrende og urovekkende spørsmål rundt menneskehetens sinnstilstand. Ane Lan har tidligere presentert arbeidene Migrating Birds (2005) og Dream Chamber (2006) på BIT Teatergarasjens program og har blitt presentert ved flere internasjonale kunstfestivaler, filmfestivaler og gallerier, deriblant Kunstbiennalen i Venezia, Whitney Museum of Modern Art og Centre Pompidou.

Utøvere: Beata Kretovicova Iden, Rikke Lundgreen, Anne Kathrine Fallmyr og Eivind Reierstad | Musikk/tekster: Ane Lan | Videodesign: Ane Lan | Kostymedesign: Ane Lan | Kostymeassist ent: Aurora E. Sandlilje | SCENEDE SIGN : Odd I. Reierstad | Produsent: Ane Lan | Fotograf: Aurora E. Sandlilje | Produsert med støtt e fra: Norsk Kulturråd | Co-produsert av: BIT Teatergarasjen

Ane Lan nettside her.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.