Konsert

JAZZOUT: WHAT DO YOU MEAN BY SILENCE - VINCENT COURTOIS

Vincent Courtois - cello
Jeanne Added - vocal, elektronikk
Yves Robert - trombone
François Merville - trommer, elektronikk

Vincent Courtois er en klassisk skolert cellist som i de senere årene har oppdaget jazz og improvisasjonsmusikk. Han er en anerkjent musiker innenfor flere sjangere og har spilt i flere av Rabih Abou Khalils band samt samarbeidet med kjente navn som Dave Holland, Tomas Stanko, Dave Douglas, Mark Feldman og mange mange flere. Bandet What Do You Mean By Silence er et av Courtoiis' mest aktive band og presenterer poetisk melodiøs og utfordrende musikk.

Vincent Courtois på Myspace.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.