Konsert

JAZZOUT: ALBATROSH MED HILD SOFIE TAFJORD OG LENE GRENAGER

ÅRETS UNGE MUSIKERE 2008 i samarbeid med Tafjord og Grenager

André Roligheten - sax / Eyolf Dale - piano /

Hild Sofie Tafjord - horn / Lene Grenager - cello

Under fjorårets Moldejazz ble duoen Albatrosh kåret til Årets unge jazzmusikere 2008. – Vinnerbandet består av musikere med sterke instrumentale og improvisatoriske ferdigheter, et tett og dynamisk samspill og fine komposisjoner, sa juryen i sin begrunnelse. Som del av lanseringspakken skal Albatrosh turnere jazz-Norge høsten 2009. Rikskonsertene utfordret duoen til å utforske sitt eget uttrykk og materiale, og dette har resultert i et samarbeid med de to etablerte musikerne Hild Sofie Tafjord og Lene Grenager.
Musikken til Albatrosh preges av improvisasjon, men er samtidig fundert i kompos isjoner de har skrevet sammen eller hver for seg – her møter du fri impro, jazz og lydmaling i en leken eksperimentering av roller, uttrykk og lyder. Med Hild Sofie Tafjord og Lene Grenager på laget flyr Albatrosh til nye høyder.

Albatrosh på Myspace her.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.